Контакт & Имресум

Velkov Pavle

Avenue Du TirFederal 26
1024 Ecublens

Tel: +41 (0) 76 384 60 54
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.dalvina.ch       www.velkov.ch

 

Правна Напомена

Нашата Вебстрана содржува линкови до надворешни Вебстрани на трети лица за чии содржини немаме никаква одговорност.
Се забранува употреба, репродукција, пренос, дистрибуција, трансформирање или зачувување на содржините на интернет страниците во било каква форма, делумно или целосно, без претходна писмена дозвола од Далвина.цх, како начин на слободно користење, Далвина.цх ви дозволува да ги зачувувате содржините од овие страници или да ги печатите na вашиот компјутер доколку e за ваша лична употреба.
© update 2013 by evolutiondesign.ch | Сите права се под предност на Далвина.цх.

Програмирање и Дизајн

Програмирање и Дизајн на Вебсраната е припремена и реализирана од www.evolutiondesign.ch